Koje usluge nudimo?

Vaš biznis je za nas jedinstven, tako da spektar usluga ustvari zavisi od same prirode klijentovog poslovanja i međusobno ostvarenog dogovora.

Ponudu naših usluga stalno prilagođavamo željama i potrebama naših klijenata, te zakonskim promjenama, napretku struke i tehnologije.

Ponuda se ukratko može svesti na kompletnu obradu podataka u domenu knjigovodstveno-računovodstvenih poslova, te konsalting, porezno i poslovno savjetovanje, kako za privredna društva, tako i za obrte, samostalnu djelatnost, razna udruženja, rezidente i nerezidente.

Osposobljeni smo za rad, kako na lokalnim jezicima, tako i na engleskom, njemačkom i slovenačkom jeziku – tako da komunikacija sa firmama maticama ili stranim rukovodstvom ne predstavlja nikakav problem.

Veliki značaj pridajemo konstantnom učenju i adaptiranju novim procesima i idejama, zato dolazi do kontinuiranog unapređenja naših usluga i zadovoljstva naših klijenata. Pohađanjem raznih edukacija i seminara, proučavanjem zakona i posljedica uvođenja novih zakona uvijek smo u toku, dovoljno informisani da adekvatno i blagovremeno reagujemo na sve promjene.

Svakom klijentu pristupamo sa posebnom pažnjom i njegujemo personaliziran, ali profesionalan odnos.

Odnos prema i sa klijentima, povjerenje koje gajimo jedni prema drugima vidimo kao našu najveću prednost.

Računovodstvene usluge

Računovodstvo je sistematično i sveobuhvatno evidentiranje finansijskih i poslovnih promjena jedne kompanije i njenog poslovanja.


Porezno savjetovanje

Upravljanje poreznim obavezama u sklopu zakonskih rješenja izuzetno je važno, jer su porezne obaveze svima „bolna tačka”.


Poslovno savjetovanje

Ako želite da budete u toku svih zakonskih promjena i da se posavjetujete sa iskusnim stručnjacima iz svih oblasti računovodstva, na pravom ste mjestu.