Ko smo mi?

Agencija CC doo osnovana je davne 1999. godine kao mali porodični biznis, fokusiran na računovodstvene usluge. Osnovana je od strane bračnog para Aide i Elmedina Ćatović. Kroz godine Agencija je rasla, a danas 15+ godina nakon osnivanja, zajedno sa još 6 zaposlenih, njih dvoje obavljaju širok spektar računovodstveno-knjigovodstvenih i finansijskih poslova.

Ono što je tada započelo kao jednostavna računovodstvena agencija, danas broji preko 40 klijenata i pored računovodstvenih poslova nudi i porezno savjetovanje, kao i konsalting.
Od samog početka fokus je na kvalitetu usluga, tačnije na klijentima što je i moto naše firme – svako zaslužuje poseban tretman!
Mada se lista naših klijenata povećala u periodu od nastanka, zadržali smo personaliziran, ali profesionalan odnos čemu svjedoči i činjenica da je veliki broj naših klijenata sa nama 5+ godina.

Odnos prema i sa klijentima, povjerenje koje gajimo jedni prema drugima vidimo kao našu najveću prednost.

Zašto Agencija CC?

Zašto birati nas?

Zato što je uspješnom računovodstvu potrebno znanje, preciznost, tačnost, kreativnost, spretnost, tajnost, a sve to vam nudimo u Agenciji CC. Kada naši klijenti rastu i napreduju, samo tada i mi rastemo i napredujemo.


Zajednički gradimo vaš uspjeh

Vaš biznis je za nas jedinstven, i za Vas uvijek tražimo adekvatna porezna i računovodstvena rješenja. Za Vas činimo dodatni korak, do željenog cilja, uz obostrano povjerenje i potpunu diskreciju.

Kontinuirano unapređenje usluga

Naša predanost rješavanju problema bez obzira na njihovu složenost i naša volja za stalnim učenjem čine nas idealnim izborom za podršku i unapređenje Vašeg poslovanja.


Povjerenje i kvalitet

Odnos prema i sa klijentima, povjerenje koje gajimo jedni prema drugima vidimo kao našu najveću prednost.